LOC-SESSION: KERAMIK

Plats: Kaffe Con Lera (Mariaplan)

Datum: 1 september 2023

LOC-SESSION: Keramik med Margarita Iribarren 💜

Joina oss för en keramikworkshop på den kreativa studion Kaffe con Lera vid Mariaplan. Konstnären Margarita Iribarren kommer att vara vår guide under kvällen. Inga förkunskaper krävs. Förvänta er en mysig miljö där vi skapar, samtalar och utforskar vår kreativitet tillsammans.

Datum: 1 september
Tid: 18:00–21:00

Detta ingår i workshopen:
🟣 1,5 kg lera
🟣 Bränning & glasyr

Kostnad:
300 kr för icke medlemmar
200 kr för LOC-medlemmar (som har betalat in årets medlemsavgift.)

Är du intresserad av att bli medlem? Läs mer och ansök om medlemskap via: /www.layersofcreativity.se/bli-medlem/

OBS! Denna workshop är endast öppen för personer som identifierar sig som kvinna, icke-binär eller BIPOC oavsett könsidentitet.

Boka din plats genom att maila till hello@layersofcreativity.se. I ditt svarsmail får du uppgifter om hur du betalar in avgiften. När vi har fått din betalning får du ett bekräftelsemail om att du bokat din plats (observera att din bokning är bindande.)

LOC-session är en prestigelös träff där kreatörer och personer som är intresserade av att utforska sin kreativitet möts för att testa på olika konstformer och kreativa uttryck.

Pssst! Vi kan redan nu meddela att nästa LOC-session blir en Sip & Create den 13 september, med bildkonstnären Daysury Valencia på Oceanen. Mer information kommer inom kort!

Workshopen sker i samarbete med ABF.

Grafisk formgivare: Tittilayo Odetunde